Myisi

salam semua untuk pengenalan business ni.. korang pernah terfikir tak tentang shopping mall? kita beli barang kat sana dengan harga agak tinggi berbanding pemilik kedai yang membeli barang dengan harga stok..

seterusnya pernah terfikir tak kenapa kita xpinjam duit dari bank dunia? then kenapa kalau kita nak transfer duit kat luar negara kadang-kadang perlukan prosedur yang agak rumit? sebabnya kerajaan kita xnak matawang negara kita ni jatuh dan kita dibelenggu hutang yang boleh membuatkan kita muflis..

apa kaitannya dengan bisnes myisi ni?? pada mulanya saya pun xfaham sangat tapi saya akan terangkan disini semudah yang boleh untuk kita sama-sama fahami ok.. perumpamaan shopping mall dan tindakan ekonomi kerajaan kita ini dapat dikaitkan dengan sistem yang diterapkan dalam bisnes ni..

secara mudahnya kita boleh faham yang mana dalam sistem ini kita adalah pemilik kedai dan juga menguasai harga barang yang terdapat dalam company ini.. namun company ini bukan hanya memfokuskan pada satu perniagaan sahaja tapi seperti dalam shopping mall sendiri banyak lagi jenis perniagaan yang lain seperti tekstile, kenderaan dan semudah bisnes top up pun ada( ni yang best sikit lagi2 untuk student)..

klik sini untuk lihat berapa income yang korang boleh dapat

setiap kali kita generate modal kita akan dapat ID yang akan menjadi tanda aras di mana level kita berada.. pernah dengar kad tune talk x?? sistem yang sama digunakan.. setiap perbelanjaan kita dalam "shopping mall" maya ini akan menambahkan ID kita dan komisyen yang kita bakal perolehi.. xperlu nak cari orang ke sebab ni bukan bisnes money game or MLM or skim cepat kaya yang memerlukan downline.. apa yang anda perlu buat putar balik modal sahaja..

lebih kurang macam online shop tapi kita yang jual produk dan duit pun akan mencurah masuk depends pada usaha anda semua.. ok guys all d best.. kalau nak jual bnda lain pun boleh pe2 pun contact saya k..
["-"] 
korang memang terbaek la.. 
thanks 4 reading 
tulus ikhlas
syed..