Tuesday, 4 October 2011

UTM internet marketer

salam semua.. kali ni saya nak share sedikit sebanyak tentang apa yang mahasiswa UTM buat dalam proses menjana kewangan mereka sama ada untuk persatuan mereka ataupun duit poket masing-masing..

untuk pengetahuan korang semua.. ramai da internet marketer yang berasal dari UTM ni.. kira saya berbangga gak la ngn dorang antaranya saudara wan mohd wan musyris yang menjadi pengasas syarikat wanmus technologies dan saudara mohd zulfadli yang sememangnya otai2 dalam perniagaan internet ni.. korang semua jangan terkejut coz mereka bukan mengambil kursus yang berkaitan tentang perniagaan malahan saudara wanmus merupakan siswazah kejuruteraan mekanikal..
wanmus vs mohd zulfadli.. 


Friday, 23 September 2011

kitaro menempa nama

salam semua tengah-tengah malam ni baru ada idea nak update sikit blog ni.. sebelum anda semua teruskan apa kata korang layan dulu lagu ni..


Monday, 19 September 2011

letih tak tentu pasal


salam semua.. im back ok.. huhu hari ni kelas pack sangat la.. ada gap nak rehat jap so nak update la blog ni jap.. hehe hari ni seperti biasa sy nak share bit of information with your guys.. ada lah tentang bisnes sikit n sedikit nasihat sebelum korang terus join bisnes tu.. saya ni tak la tahu sangat tentang dunia perniagaan cuma sekarang ni tengah buat research sikit tentang internet marketing.. maklumla da ada orang yang jadi jutawan hanya duduk depan laptop je kan cam saudara irfan khairi tu.. sapa tak nak kan...